За нас

snimka kadeshlape za nas kursove sport razhodka chetene praznik sofia
snimka kadeshlape za nas kursove sport razhodka chetene praznik sofia
snimka kadeshlape za nas kursove sport razhodka chetene praznik sofia

Как се появи идеята...

Ние, родителите, знаем, че нашите деца имат нужда от спорт, слънце и разходка, както и да бъдат научени на любов към книгите и знанието. Искаме да им дадем възможност да прекарват свободното си време в смислени занимания, да експериментират и да намерят своите силни страни и интереси.
Като майка на две малки деца познавам трудностите, които срещаме, организирайки свободното време на малчуганите. Да е наблизо, да е полезно и интересно, в удобно време и с приемлива цена, ако може да е подходящо и за двете деца. Следва дълго проучване, телефониране - процес, който може да бъде много изтощителен.
Така се появи идеята за „Къде с хлапе.бг“ – платформа, която да дава бързо и лесно информация за развиващи децата занимания при конкретно зададени индивидуални параметри – квартал, възраст на детето, ден от седмицата, категория.

Нашата мисия

Искаме да направим за децата четенето и книгите „готини“, спорта – необходимост и страст, а любовта към знанието и откривателството – тяхна спътница във всички игри.

Как ще го постигнем?

...с подкрепата на родителите, които вече имат в ръце полезен инструмент - каталога „Къде с хлапе.бг“ и нашите партньори и приятели, които са приели за свое призвание да възпитат у децата ценностите, в които вярваме.

Искаме...

...да свържем родителите с добрите професионалисти и школите, които са горещо препоръчвани от други родители, изпитали тяхната услуга.
Да Ви дадем възможност с няколко клика да организирате занимания за децата си, така че да печелите безценно свободно време.

Доверието е водещо за нас!

Важно е да намерим най-подходящото занимание за нашите деца, но е много важно и какви са хората, които се грижат за тях, какви са средата и качеството на услугата. Затова ние много внимателно подбираме предложенията, които ще откриете в платформата.

Нашите каузи

Да популяризираме и да подобрим имиджа на некомерсиалните просветни места, като читалища, библиотеки и музеи.
Активни сме в подобряване на градската среда и достъпността.