1. ВЪВЕДЕНИЕ

Платформата “Къде с хлапе.бг” ЕООД, EИK 205668322, със седалище и адрес на управление: гр. София, 1172, ж.к. Дианабад, „Никола Габровски” №18, собственик на домейна домейн „www.kadeshlape.bg обработва информация, между която и такава, представляваща лични данни. 

Уебсайтът www.kadeshlape.bg се отнася с уважение към Вашите лични данни, като ги събира и обработва с най-голяма грижа и чувство за отговорност, поверителност и в съответствие със законовите разпоредби.

Настоящата Политика за поверителност и защита на личните данни е изготвена и се основава на действащото българско и европейско законодателство в областта на защитата на личните данни. Тя не засяга, не ограничава и не отменя правата Ви, произтичащи от Закона за защита на личните данни („ЗЗЛД”), Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни („Регламентът“) или друго относимо българско и европейско законодателство.

  1. KAKBO CA ЛИЧHИ ДAHHИ?

Лични данни са всяка информация, отнасяща се до физическо лице, което е идентифицирано или може да бъде идентифицирано пряко или непряко чрез идентификационен номер или чрез един или повече специфични признаци. Обхващат се данни от всякакво естество, които сами или в съвкупност с други данни могат да доведат до еднозначна идентификация на конкретно физическо лице (електронен адрес, имена, възраст, дата нa раждане, телефон и други).

  1. СЪБИРАНЕ И ИЗПОЗЛВАНЕ НА ЛИЧННИ ДАННИ

Потребителят се съгласява данните му да се съхраняват и обработват в съответствие с правните принципи за защита на данните.

Вашите лични данни, които се препращат към трети страни – доставчиците на дадена услуга, се използват само и единствено, за да може да направим възможно предоставянето на описаните в тази Политика услуги.

Прехвърлянето на данни за маркетингови цели или продажба на данни не се извършва в никакъв случай.

Използването на уебсайта www.kadeshlape.bg е възможно без предоставяне на лична информация. Ако не желаете да обработваме личните Ви данни по начина, описан в настоящата Политика за поверителност, моля не ни ги предоставяйте. 

  1. ВИДОВЕ ДАННИ, СЪХРАНЯВАНИ ОТ „КЪДЕ С ХЛАПЕ.БГ“ ЕООД

Данни за профила:

  • Име и фамилия;

  • Телефон за връзка;

  • Имейл адрес;

В профила на всеки потребител се събира информация за:

  • Направени резервации

  • Отказани резервации

  • Поръчки

  • Запитвания

  1. ЗА КАКВИ ЦЕЛИ И НА КАКВО ОСНОВАНИЕ ИЗПОЛЗВАМЕ ЛИЧНАТА ВИ ИНФОРМАЦИЯ?

Личната информация, която събираме, ни позволява да Ви предоставяме информация за всичките услуги и предстоящи събития за деца на територията на гр. София. „Къде с хлапе бг“ ЕООД обработва лични данни, за да изпраща съобщения за услугите, използвани от клиента чрез имейли, както и за запитвания, отправени към нас, свързани с услугите, на основание съгласието Ви;

  1. УПОТРЕБА НА БИСКВИТКИ (COOKIES)

Бисквитки“ (cookies) са малки текстови файлове, които се запаметяват на вашия твърд диск, и които www.kadeshlape.bgизползва за да направи посещенията ви на страницата възможно най-функционални. „Бисквитки“ (cookies), Bи дават възможност дa посещавате интернет странициата по персонализиран начин според предишните Bи посещения, търсения, ползване на услуги и дp. По този начин вие успявате да намерите по-бързо офертите, които най-много Bи подхождат. Това е стандартна практика, използвана масово в почти всички сайтове по света. Имайте предвид, че блокирането на бисквитки ще се отрази на начина, по който работи уебсайтът, като може да доведе до нарушено функциониране на сайта.

  1. FACEBOOK И GOOGLE ANALYTICS

Платформата „www.kadeshlape.bg използва Social Plugins („Plugins“) на социалната мрежа facebook.com, която се поддържа от Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. („Facebook“). Plugins се разпознават по логата на Facebook (бяло „f“ на син фон или „вдигнат нагоре палец“) или биват  отличени с „Facebook Social Plugin”. Когато влезете в дадена уеб страница, вашият браузър веднага ще направи директна връзка със сървърите на Facebook. Съдържанието на този Plugin ще бъде предадено директно от Facebook към вашия браузър, който ще го свърже с интернет страницата. „Къде с хлапе.бг“ ЕООД не може да влияе на количеството данни, които Facebook събира с помощта на тези Plugins. Затова чрез следния линк ние ви информираме само за това, което ни е известно.

На нас не ни е известен обхватът на данните и целите, за които те се събират, както и как се използват от Facebook. Относно информация за вашите права и възможности за настройка за защита на вашите лични данни, молим да се обърнете към Facebook Inc. или да следвате инструкциите за защита на личните данни на Facebook . С Add-ons можете да блокирате Facebook-Social-Plugins за вашия браузър, като използвате например „Facebook Blocker“.

Платформата „www.kadeshlape.bg използва Google Analytics („Гугъл Аналитикс“), услуга за уеб анализ, предлагана от Google, Inc (“Google”). Google Analytics използва т.нар. cookies („бисквитки“), представляващи текстови файлове, запаметени на вашия компютър, за да направи възможен анализа на използването на сайта от потребителите. Информацията за използването на този сайт, придобита посредством бисквитки, обикновено бива предавана и съхранявана от Google на сървъри в САЩ. На този сайт е активирано IP обезличаване, поради което Google ще заличи частично IP адреса на потребител в държавите-членки на Европейския съюз, както и в другите страни по Споразумението за Европейското икономическо пространство. Само в изключителни случаи пълният IP адрес се изпраща и заличава частично на сървъри в САЩ. По възлагане на оператора на този уебсайт Google ще използва тази информация, за да оцени използването на сайта, за съставяне на отчети за уеб-активности и предоставяне на оператора на сайта на други услуги, свързани с използването на сайта и използването на интернет към сайта. Google няма да свързва IP адреса, изпратен от вашия браузър чрез Google Analytics, с други данни, съхранявани от Google. Освен това можете да предотвратите събирането на данните, извличани чрез бисквитките и свързани с използването на сайта от вас (включително и IP адрес) от Google, както и обработката на тези данни от Гугъл, като изтеглите и инсталирате намиращия се на следния интернет адрес браузър-плъгин: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. Моля да имате предвид, че използването на браузър-плъгина е ограничено до съответния браузър и съответния компютър и след инсталирането му не е възможно да бъде изтрит, с цел запазване на деактивацията на Google Analytics.

Декларацията за поверителност на Гугъл може да намерите на http://www.google.com/intl/bg/policies/privacy/.
Можете да изключите събирането на данни от Google Analytics. На компютъра ви ще бъде създадено Opt-Out-Cookie (бисквитка за отказ), което предотвратява бъдещето събиране на данните ви, когато посетите този сайт.

  1. ВРЪЗКИ

На сайта „www.кadeshlape.bg” могат да бъдат намерени връзки към други уебсайтове. Уебсайта „www.кadeshlape.bg” не носи отговорност за съдържанието на тези сайтове и не поема отговорност или гаранция за точността на данните изложени в тях. Също така условията за защитата на данните на тези страници не е предмет на Правилата за защита на данните на нашия сайт.

  1. BAШИTE ΠPABA ОТНОСНО ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ

Вие разполагате със следните права, които може да упражните по всяко време, ако сте предоставили данни на „www.кadeshlape.bg”:

право на достъп до лични данни, като влезете във вашия профил в интернет страницата „www.кadeshlape.bg”;

– право да поискате поправка или коригиране при неточност на вашите лични данни;

– право да поискате изтриване на вашите лични данни;

– правото да възразявате срещу обработването на вашите лични данни, когато има законови основания за това;

– право на отказ за обработване на вашите лични данни за получаване на електронен бюлетин, маркетингови комуникации и дp.;

– право на жалба до контролен орган, в частност Комисия за защита на личните данни, ако считате, че са нарушени правата ви за защита на личните данни.

– за допълнителна информация относно личните данни, моля свържете се с нас по всяко време на адрес: [email protected].

Всички изменения и допълнения в Политиката за защита на личните данни ще бъдат прилагани само след публикуване на актуалното ѝ съдържание, достъпно чрез нашия уебсайт: www,kadeshlape.bg